SalesWorkMedia

Vejen til nye kunder

Igangværende og afsluttede projekter


Officeguru:

Markedsundersøgelse for virksomheders besparelsespotentiale.

NovoModo:

Forretningsplan for innovativ hjemmearbejdsplads.

STALDEN:

Et nyt EventPartner koncept, hvor virksomheder skaber forretning til hinanden.

DROP:

Her hjælper vi med forretningsudvikling omkring en helt ny App løsning i forbindelse med rigging industrien. 

Jobrotationsservice:

Vores klient rådgiver og servicerer danske virksomheder i forbindelse med Statens Jobrotationsordning. Vi arbejder med at opbygge en kundeplatfom til Jobrotationsservice via nye markedskoncepter.

PeakBalance:

Virksomheden er en større kursusudbyder, hvor vi er koblet på deres projektsalg.

Prozenses:

En helt ny virksomhed, hvor vi hjælper med forretnings- og produktudvikling omkring deres grundmotoriske produkt til Børneundersøgelsen i Danmark.

ChaseRace:

Virksomheden har opfundet Verdens første strategi racer spil. Vi hjælper denne start up med produkt- og forretningsudvikling.

Artora:

Et højtalersystem, som afspiller HIFI fra din SmartPhone, hvor vi arbejder med at etablere en distribution i den danske restaurationsbranche.

LENDINO:

Formidling af lån til finansiering af nye projekter, hvor vi screener og indstiller virksomheder til at benytte Lendino's finansielle instrumenter.

shopglobal.dk:

Her hjælper vi med at opbygge en webshop, der har en skarp vinkel på sjældne og unikke produkter, som præsenteres og sælges i et format, hvor de både anmeldes af forbrugere eller influencers og placeres på en hitliste efter nærmere bestemte kriterier.